Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de carne de cabrito (en trozos de 4-5 cm)
- 1 hoja de laurel seca
- 1 ramita de tomillo fresco
- 1 cebolla (aprox. 150 g) en cuartos
- 1 rebanada de pan de molde sin corteza, troceado
- 1 cucharada de vinagre
- 70 - 80 g de hígado del cabrito en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 150 g de vino blanco
- 1 cucharada de sal gorda
- 4 dientes de ajo
- 1 cucharadita de orégano seco
- 1 cucharadita de comino en grano
- 1 trozo de guindilla seca
- 1 cucharada de pimentón
- 750 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1325 kJ / 317 kcal
- Białko
- 20.2 g
- Węglowodany
- 4.5 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 0.7 g
Alternatywne przepisy
Cordero al vino tinto
45min
Croquetas de hojas de borraja y boletus
2h 45min
Tomates con cebolla marinados
25 godz.
Cabrito en salsa
50min
Solomillos de cerdo con salsa de damascos
Değerlendirme yok
Bombas crujientes de crema
5h 30min
Arancini con granada y fondue de queso de cabra
1h
Cannoli al cacao con crema de café
1h
Rancho
1h
Tarta de limón (Oriol Balaguer)
5h
Conejo en salmorejo
9h
Codornices en salsa de cítricos
40min