
Urządzenia i Akcesoria
Helado de chocolate y jalapeños
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 13 godz. 15 min
8 raciones
Składniki
-
150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
-
1 - 2 chiles jalapeños frescos (sin pedúnculo, semillas ni membranas)
-
500 g de leche
-
10 g de cacao puro en polvo
-
1 huevo
-
1 yema de huevo
-
50 g de azúcar
-
500 g de nata (35% de grasa)
-
150 g de pepitas de chocolate
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
493 kcal /
2061 kJ
Białko
7.4 g
Tłuszcz
37.53 g
Węglowodany
31.44 g
Błonnik
27.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Viva México
12 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania