Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de tomates secos
- agua caliente
- 2 hojas de gelatina
- agua fría
- 500 g de tomate maduro rojo sin piel (en cuartos)
- 100 g de azúcar
- 50 g de vinagre de manzana
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 366 kJ / 87 kcal
- Białko
- 0.9 g
- Węglowodany
- 20.2 g
- Tłuszcz
- 0.1 g
- Błonnik
- 1.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mermelada de ciruela y manzana al aroma de canela
1 Std.
Mermelada de zanahoria
1 godz. 5 min
Membrillo con agaragar
2 Std. 35 Min
Mermelada de tomate
50 min
Sales de cítricos
35 Min
Mermelada de frutas tropicales y fresas del bosque
1 Std.
Tarrina de fresón y pera
24h
Compota a la antigua
2h 30 min
Compota a la antigua
2h 30 min
Paté de berenjena y pimiento
50 min
Pimientos agridulces
1 godz. 5 min
Mermelada de verano
55 Min