Wersje kompatybilne
Bizcochos con frutos rojos y chocolate en papillote
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 130 g de azúcar
- 130 g de mantequilla en trozos
- 1 pellizco de sal
- 1 chorrito de vainilla líquida
- 2 huevos
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 120 g de harina de repostería
- 80 - 100 g de frutos rojos frescos variados
- 20 - 30 g de pepitas de chocolate negro
- 450 g de agua
- 250 - 300 g de helado de vainilla
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1836 kJ / 439 kcal
- Białko
- 6.47 g
- Węglowodany
- 47.13 g
- Tłuszcz
- 24.99 g
- Błonnik
- 1.43 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bizcocho al vapor con almíbar de limón
1j 45 menit
Cake de naranja confitada y almendra
3h
Bizcocho con crema de orujo
2óra 10p
Bizcocho de manzana
1h
Charlota de mandarinas
6 godz. 30 min
Sushi de verduras crudivegano
8h 30min
Helado de piña
8sa 20 dk
Bizcochitos de vainilla con mermelada
1h
Compota a la antigua
2 godz. 30 min
Bizcocho con melocotón y dulce de leche
1h 20min
Bavaroise de chocolate con salsa de toffee al café
4h 50min
Bizcocho con fresas y nata
2óra