
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 g de chocolat blanc détaillé en morceaux
- 125 g de beurre doux mou
- 150 g de sucre en poudre
- 1 œuf
- 1 c. à café d'extrait de vanille
- 200 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 1 pincée de sel
- 125 g de canneberges déshydratées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 277 kcal / 1158 kJ
- Białko
- 3.7 g
- Tłuszcz
- 14.3 g
- Węglowodany
- 33.7 g
- Błonnik
- 1.3 g