Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 75 g de sucre en poudre
- 2 c. à soupe d'eau
- 50 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 100 g de flocons d'avoine
- 100 g de muesli croustillant choco
- 40 g de cacahuètes non salées
- 40 g de lait
- 150 g de chocolat au lait, détaillé en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 876.2 kJ / 209.1 kcal
- Białko
- 3.8 g
- Węglowodany
- 23.9 g
- Tłuszcz
- 10.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Biscuits fourrés type Oréo®
1sa 15 dk
Biscuits aquarium
1sa 45 dk
Biscuits aux céréales complètes
1sa 30 dk
Barres chocolat-banane
1sa 30 dk
Barres chocolat-caramel
1sa 30 dk
Barres croustillantes maison
50min
Barres tendres, avoine et noix
40min
Céréales croustillantes au chocolat et fruits secs
1h
Pâte à tartiner express
15 min
Comme un biscuit BN®
1sa 30 dk
Granola chocolat-amande
45 dk
Barre de céréales aux fruits secs
30 dk