Salmón con salsa de queso manchego

Salmón con salsa de queso manchego

4.3 253 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 raciones

Składniki

  • 200 g de queso manchego semicurado en trozos
  • 250 g de cebolla en cuartos
  • 40 g de aceite de oliva
  • 500 g de patatas cortadas en rodajas de 5 mm
  • 250 g de vino blanco
  • 1 manojo de espárragos verdes (sin la parte leñosa)
  • 4 lomos de salmón fresco sin piel ni espinas (180-200 g cada uno) salpimentados
  • 100 g de nata (35% de grasa)
  • eneldo fresco
    eneldo seco, (para espolvorear)

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 761 kcal / 3180 kJ
Białko 60 g
Tłuszcz 47.23 g
Węglowodany 23.95 g
Błonnik 2.64 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...