Urządzenia i Akcesoria
Macarons de chocolate
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
25 unidades
Składniki
Ganache de chocolate
-
natas160 g
-
chocolate p/ culinária partido em pedaços170 g
-
açúcar (opcional)30 g
-
manteiga50 g
Macarons
-
açúcar270 g
-
amêndoa ralada110 g
-
cacau em pó25 g
-
claras de ovo (3 aprox.)120 g
-
sal1 pitada de
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 unidade
Sód
18.2 mg
Białko
2.3 g
Kalorie
643.4 kJ /
153.8 kcal
Tłuszcz
9.2 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
4.4 g
Węglowodany
16.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cupcakes ouriço
45 min
Macarons com creme de lavanda
5 godz. 20 min
Macarons de sementes de papoila com recheio de framboesa
2 godz. 30 min
Ganache
20 min
Crepes
35 min
Pasta de açúcar
10 min
Tacos gelados
5 godz.
Telhas de cacau e amêndoas
13 godz.
Molho de caramelo
15 min
Bombons de caramelo
2 godz.
Donuts holes
2 godz. 5 min
Éclairs de chocolate
2 godz.