Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g água
- 30 g gelatina em pó light c/ sabor a frutos do bosque
- 5 folhas de gelatina neutra
- Água q.b. p/ demolhar
- 500 g iogurte natural magro
- 100 g natas light
-
60
g xarope de agave
lub 60 g mel
- Wartości odżywcze
- na 1 unidade
- Kalorie
- 559 kJ / 134 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panacota de figo
4h 10min
Panacota de maracujá
5 Std. 10 Min
Panacota de cereja
3 Std.
Semifrio de morango
6 Std.
Semifrio de nata e morango
10 Std.
Gelatinas de leite
7 Std. 30 Min
Panacota com coulis de morango
6h 25min
Bolo cor-de-rosa
3 Std.
Panacota light com morangos
3 Std.
Panacota de cereja
3 Std. 30 Min
Panacotas de iogurte grego
3 Std.
Panacota de framboesa com molho de laranja
4 Std. 35 Min