Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 folhas de gelatina neutra
- Água q.b. p/ hidratar
- 500 g natas
- 100 g leite
- 30 g açúcar
- 100 g chocolate branco partido em pedaços
- 3 maracujás, só a polpa
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 1948 kJ / 466 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 27 g
- Tłuszcz
- 35 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Semifrio de framboesa
8 Std. 20 Min
Panacota de figo
4 godz. 10 min
Cheesecake
4 Std. 30 Min
Panacota de cereja
3h
Panacota com coulis de morango
6 Std. 25 Min
Panacotas de iogurte grego
3h
Semi-frio de requeijão e maracujá
4 Std. 30 Min
Cheesecake de morango no forno
4 godz.
Panacota de framboesa com molho de laranja
4 Std. 35 Min
Cheesecake de chocolate e caramelo
1 Std. 15 Min
Cheesecake de limão
6 godz. 30 min
Cheesecake com lemon curd
3h 30min