Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 dientes de ajo
- 70 g de sobrasada
- 10 g de aceite de oliva
- 350 g de tomates cherry
- 600 - 700 g de bonito fresco en filetes (4 filetes)
- 250 g de agua
- 300 g de judías verdes redondas frescas en trozos de 4 cm
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1618 kJ / 387 kcal
- Białko
- 45 g
- Węglowodany
- 6.5 g
- Tłuszcz
- 20.1 g
- Błonnik
- 3.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bacalao al estilo de Soutelo
25 min
Bacalao, patatas y huevos con gratinado de pimientos
1h
Filetes de sardina con patatas, jamón y salsa de tomate
45 min
Bacalao con mantequilla de cítricos
50 min
Salmón con salsa de champiñones y patatas
50 min
Bacalao fresco con crema de huevo
30 min
Corvina con ratatouille
45 min
Emperador en piperrada
30 min
Sepietas y chipirones en caldo de alcaparras y aceitunas
35 min
Dorada a la veneciana
55 min
Tomates rellenos de queso de cabra, beicon y champiñones
1h
Bacalao con costra de beicon y champiñón con patatas al vapor
40 min