Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 dientes de ajo
- 70 g de sobrasada
- 10 g de aceite de oliva
- 350 g de tomates cherry
- 600 - 700 g de bonito fresco en filetes (4 filetes)
- 250 g de agua
- 300 g de judías verdes redondas frescas en trozos de 4 cm
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1618 kJ / 387 kcal
- Białko
- 45 g
- Węglowodany
- 6.5 g
- Tłuszcz
- 20.1 g
- Błonnik
- 3.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Papillote de pollo a la pimienta con verduras y caldo
45 Min
Rape con espárragos a la marinera
30 min
Rollitos de lenguado con piperrada
30 min
Pechugas de pollo con sobrasada, queso de Mahón y espinacas
1 Std.
Rodaballo en papillote con espárragos
30 min
Tallarines de sepia en ensalada para dos
20 Min
Escaldums de pavo
50 min
Marmitako de pulpo
40 Min
Marmitako para dos
30 min
Dorada a la veneciana
55 Min
Emperador en piperrada
30 min
Bonito encebollado (Cantabria)
1 godz. 10 min