Urządzenia i Akcesoria
Turkey Burger
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 portions
Składniki
-
turkey breast, skinless cut in long thin strips (3 cm)450 g
-
fresh coriander leaves only, to taste7 - 8 sprigs
-
onions quartered60 g
-
ground cumin2 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
ground cayenne pepper½ tsp
-
vegetable oil for frying1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
40.2 g
Kalorie
973 kJ /
233 kcal
Tłuszcz
6.4 g
Węglowodany
3.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40 min
Mediterranean Turkey Roulades
45 min
Steamed Chicken Frittata with Vegetable Rice
40 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Chicken and Warm Potato Salad
55 min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 min
Orange Chicken with Giant Couscous and Pine Nuts
1 godz. 30 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 min
Steamed Hake with 7 Colour Rice
1 godz.
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 min
Healthy Greek Turkey Burgers
40 min