![Coconut & almond jelly with pineapple syrup Coconut & almond jelly with pineapple syrup](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/82F3C36E-C6E9-4821-A52E-AC75E34262A1/Derivates/032D398D-158B-49A0-A388-98226FEBB4CF.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Almond milk
- 220 g raw almonds
- 660 g water
- 4 pitted dates
- ½ tsp natural vanilla extract
Coconut milk
- 300 g desiccated coconut
- 1000 g water
Jelly
- 200 g water, room temperature
- 2 tsp agar agar powder
- 150 g pure maple syrup
- ⅛ tsp natural almond extract, to taste
Pineapple Syrup
- 150 g fresh pineapple, flesh only, cut into pieces (1 cm)
- 1 tbsp orange liqueur (e.g. Grand Marnier®) (opcjonalnie)
- 140 g water
- 2 tbsp soft dark brown sugar
Assembly
- 100 g fresh pineapple, flesh only, cut into cubes (5 mm)
- 30 g coconut flakes, toasted
- 6 sprigs fresh mint, leaves only, finely sliced
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2237.6 kJ / 532.8 kcal
- Białko
- 9.3 g
- Węglowodany
- 26.2 g
- Tłuszcz
- 42.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 24.9 g
- Błonnik
- 10 g
- Sód
- 24.4 mg
Alternatywne przepisy
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1h 30min
Soy bread with seeds
3h 50 min
Bot chien (rice flour cake) with pickled vegetables
26sa 50 dk
Green fig and lime marmalade
1 Std. 10 Min
Baked beans
13u. 25min
Buckwheat and mushroom quiche
29h 20min
Pineapple buns
9u. 50min
Black sesame cream soup
15 min
Red bean ice cream
29u. 50min
Vanilla mascarpone parfait
2 Std. 40 Min
Classic zabaglione
15 min