Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g Rote Bete, aus dem Glas, abgetropft
- 100 g Äpfel, säuerlich, geviertelt
- 50 g Banane, in Stücken
- 30 g Walnusshälften
- 10 g Zitronensaft (2 TL)
- ½ TL Honig
- 1 Prise Pfeffer
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Zucker
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 816 kJ / 195 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 3.4 g
Alternatywne przepisy
Bunte Bete Rettich Salat mit Räucheraal
1 godz. 50 min
Blumenkohl-Dattel-Salat
1h 30min
Apfel-Walnuss-Salat mit Staudensellerie
20 min
Rote-Bete-Birnen-Salat
10min
Kohlrabi-Birnen-Salat
35 min
Sellerie-Möhren-Salat mit Lachs
35 min
Möhren-Apfel-Rohkost auf Chicorée
15 min
Rote-Bete-Salat mit Äpfeln und Nüssen
10min
Rotkohl-Birnen-Salat mit Walnüssen
10min
Orangen-Rotkohl-Salat mit Datteln
10min
Weißkohlrohkost
10min
Rote-Bete-Apfel-Salat
15 min