Rote Bete warm (Buraczki na ciepło)

Rote Bete warm (Buraczki na ciepło)

4.6 317 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Portionen

Składniki

  • Wasser
    700 g
  • Rote Bete geschält, in Stücken (siehe Tipp)
    500 g
  • Butter
    15 g
  • Zitronensaft nach Geschmack
    10 - 15 g
  • Zucker nach Geschmack
    10 - 15 g
  • Salz
    ¼ TL
  • Sahne
    50 g
  • Mehl
    5 - 10 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 10.1 g
Kalorie 460 kJ / 110 kcal
Tłuszcz 5 g
Błonnik 2.5 g
Węglowodany 16.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...