Urządzenia i Akcesoria
Rote Bete warm (Buraczki na ciepło)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Portionen
Składniki
-
Wasser700 g
-
Rote Bete geschält, in Stücken (siehe Tipp)500 g
-
Butter15 g
-
Zitronensaft nach Geschmack10 - 15 g
-
Zucker nach Geschmack10 - 15 g
-
Salz¼ TL
-
Sahne50 g
-
Mehl5 - 10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
10.1 g
Kalorie
460 kJ /
110 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
16.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Polnische Küche
6 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Borschtsch
50 min
Weißkohl-Graupen-Eintopf
1 godz.
Rote-Bete-Eintopf
1 godz. 30 min
Gemüsesalat aus dem Varoma® (Sałatka jarzynowa)
3 godz. 50 min
Russischer Salat "Vinaigrette"
2 godz. 20 min
Graupen, gekocht
35 min
Dill-Gemüse-Suppe (Zupa koperkowa)
45 min
Polnische Gerstensuppe (Krupnik)
45 min
Wirsingsuppe
35 min
Rote-Bete-Salat
1 godz. 15 min
Pak Choi mit Sesam und Sojasauce
15 min
Borschtsch vegetarisch
1 godz. 10 min