Urządzenia i Akcesoria
Brownie z malinami Justyny Bernaciak
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 porcji
Składniki
-
masło do natłuszczenia tortownicy
-
200 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 70% kakao pokrojonej na kawałki
-
200 g masła pokrojonego na kawałki
-
4 jajka
-
200 g cukru trzcinowego, nierafinowanego
-
200 g mąki pszennej
-
¼ łyżeczki proszku do pieczenia
-
¼ łyżeczki soli
-
maliny, świeże do dekoracji (130-150 g)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
86.5 mg
Białko
5 g
Kalorie
1521.8 kJ /
363.7 kcal
Tłuszcz
22.1 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
13.1 g
Węglowodany
36.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX
20 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Tarta z truskawkami, kremem śmietankowym i migdałami
1 godz. 45 min
Tarta z czekoladowym kremem mascarpone i malinami
4 godz. 10 min
Ciasto bananowe z czekoladą
1 godz. 35 min
Muffinki czekoladowe
50 min
Brownie (wegańskie)
1 godz.
Czekoladowe kąski z orzechami
1 godz.
Brownie z pistacjami
1 godz. 45 min
Intensywnie czekoladowe babeczki (bez cukru)
45 min
Brownie z krówkami
50 min
Brownie z gruszkami
1 godz. 15 min
Sernikobrownie z malinami
6 godz. 40 min
Ciasto marchewkowe
2 godz. 15 min