Urządzenia i Akcesoria
Béchamelsauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 Portionen
Składniki
-
Milch500 g
-
Butter in Stücken40 g
-
Reismehl40 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Muskat2 Prisen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
4 g
Kalorie
802 kJ /
192 kcal
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Béchamelsauce
15 min
Brötchen
2 godz.
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10 min
Kartoffelpuffer aus dem Waffeleisen
40 min
Kartoffel-Quiche mit Wirsing
2 godz. 20 min
Käsesauce
15 min
Waffeln
50 min
Pfannkuchen
20 min
Käsespätzle
1 godz. 10 min
Lasagne
2 godz. 20 min
Kartoffelsuppe
50 min
Kartoffelgratin XXL
1 godz. 30 min