Gnocchi di patate

Gnocchi di patate

3.3 98 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 Portionen

Składniki

  • Wasser und Wasser zum Kochen der Gnocchi
    500 g
  • Kartoffeln, mehligkochend mit Schale, ggf. in Stücken
    800 g
  • Mehl und etwas mehr zum Bestäuben
    220 g
  • Ei
    1
  • Salz und Salz zum Kochen der Gnocchi
    1 TL

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 7 g
Kalorie 957 kJ / 229 kcal
Tłuszcz 2 g
Błonnik 4.2 g
Węglowodany 45 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...