Urządzenia i Akcesoria
Gnocchi di patate
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 Portionen
Składniki
-
Wasser und Wasser zum Kochen der Gnocchi500 g
-
Kartoffeln, mehligkochend mit Schale, ggf. in Stücken800 g
-
Mehl und etwas mehr zum Bestäuben220 g
-
Ei1
-
Salz und Salz zum Kochen der Gnocchi1 TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
7 g
Kalorie
957 kJ /
229 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
4.2 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Viva l'Italia
75 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Gnocchi mit Salbeibutter
2 godz.
Béchamelsauce
15 min
Trofie
1 godz.
Focaccia mit Salsiccia
2 godz.
Erdäpfel-Gnocchi
1 godz. 50 min
Ravioli alla napoletana
1 godz.
Frische Gnocchi mit Taleggiosauce
2 godz.
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1 godz. 30 min
Gnocchi alla romana
1 godz.
Focaccia mit Gewürzöl
4 godz. 15 min
Ravioli mit vegetarischer Füllung
1 godz.
Burgerbrötchen (Buns)
1 godz. 30 min