Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Teig
- 30 g natives Olivenöl und etwaas mehr zum Einfetten
- 260 g Wasser
-
1
TL Zucker
lub 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
lub 1 Pck. Trockenhefe - 500 g Weizenmehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 ½ TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 100 g Oliven, schwarz, entsteint
- 100 g Oliven, grün, entsteint
- 30 g natives Olivenöl
- 2 Prisen Salz
- 20 g Wasser
- Wartości odżywcze
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1849 kJ / 442 kcal
- Białko
- 10.5 g
- Węglowodany
- 64.7 g
- Tłuszcz
- 17.5 g
- Błonnik
- 3.9 g
Alternatywne przepisy
Pizza mit Salsiccia
2 Std. 40 Min
Focaccia Tonnata
1h 30min
Focaccia mit Zwiebeln
2h 20min
Focaccia mit Rosmarin
2h 30min
Frühlingspizza Toni M.
6 Std. 40 Min
Pilz-Crostini
45 min
Gnocchi di patate
1h 30min
Crostata mit Vanillecreme
2 godz.
Focaccia mit Gewürzöl
4 Std. 15 Min
Knusprige Focaccia
2h 10min
Tomaten-Focaccia
2h 10min
Focaccia mit Kirschtomaten
2h 45min