Focacce mit Oliven

Focacce mit Oliven

4.6 85 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
6 Stück

Składniki

Teig
  • natives Olivenöl und etwaas mehr zum Einfetten
    30 g
  • Wasser
    260 g
  • Zucker
    1 TL
    1 TL Backmalz
  • Hefe (20 g)
    ½ Würfel
    1 Pck. Trockenhefe
  • Weizenmehl und etwas mehr zum Bearbeiten
    500 g
  • Salz
    1 ½ TL
Belag und Fertigstellung
  • Oliven schwarz, entsteint
    100 g
  • Oliven, grün, entsteint
    100 g
  • natives Olivenöl
    30 g
  • Salz
    2 Prisen
  • Wasser
    20 g

Wartości odżywcze na 1 Stück

Kalorie 442 kcal / 1849 kJ
Białko 10.5 g
Tłuszcz 17.5 g
Węglowodany 64.7 g
Błonnik 3.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...