Gnocchi alla romana

Gnocchi alla romana

3.4 49 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 Portionen

Składniki

  • Hartweizengrieß
    250 g
  • Parmesan in Stücken
    70 g
  • Milch
    1000 g
  • Butter in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
    60 g
  • Salz
    1 TL
  • Muskat
    2 Prisen
  • Eigelb
    2

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 14 g
Kalorie 1700 kJ / 407 kcal
Tłuszcz 21 g
Węglowodany 35 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...