Urządzenia i Akcesoria
Gnocchi alla romana
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 Portionen
Składniki
-
Hartweizengrieß250 g
-
Parmesan in Stücken70 g
-
Milch1000 g
-
Butter in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten60 g
-
Salz1 TL
-
Muskat2 Prisen
-
Eigelb2
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
14 g
Kalorie
1700 kJ /
407 kcal
Tłuszcz
21 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Viva l'Italia
75 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Pappardelle mit Rucola und Ricotta
1h
Frische Gnocchi mit Taleggiosauce
2h
Frische Grüne Gnocchi alla Romana
1h 30min
Farfalle mit Vier-Käse-Sauce
20min
Gorgonzola-Sauce
20min
Gnocchi di patate
1h 30min
Tomaten-Risotto
35min
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1h 30min
Kartoffel-Käse-Pizza mit Salbei
1h
Schweizer Alpenmagronen
1h 30min
Spinat-Käse-Spätzle
20min
Käseknödel mit lauwarmem Gemüsesalat
2h 10min