Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g Fenchelknollen, mit Grün, in Scheiben (2-3 cm)
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 50 g Butter, in Stücken
- ¼ TL Salz
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 731 kJ / 175 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Błonnik
- 6.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rosenkohl mit Parmesansauce und Kartoffeln
1 Std.
Fenchel-Risotto
40 min
Romanesco-Salat
1h 40min
Bunte Bete Rettich Salat mit Räucheraal
1 godz. 50 min
Fenchelsalat mit bunten Tomaten
10min
Sauce mit rotem Radicchio
25min
Lammfrikadellen auf Mairübchenragout
1 Std.
Lauwarmer Romanescosalat
40 min
Pochierter Porree mit Senf-Vinaigrette
45min
Gedämpfter Chicorée in Orangenmarinade
30 Min
Rote-Bete-Salat mit Äpfeln und Nüssen
10min
Fenchel-Orangen-Salat
10min