Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 170 g di burro morbido a pezzi (2-3 cm) q.b. per imburrare
- 100 g di cioccolato bianco a pezzi (2-3 cm)
- 170 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi (2-3 cm)
- 4 uova
- 60 g di zucchero
- 50 g di farina tipo 00 (per dolci o torte)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2384 kJ / 569 kcal
- Białko
- 9.2 g
- Węglowodany
- 39.4 g
- Tłuszcz
- 42.8 g
- Błonnik
- 3.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Milkshake ai biscotti al cioccolato
10 min.
Cheesecake ai due cioccolati e fragole
10h 45min
Bicchierini ai 3 cioccolati
4 Std. 30 Min
Tortino di cioccolato con cuore morbido
2h
Cheesecake mirtilli, fragole e vaniglia
5óra 20p
Bicchierini di cioccolato ripieni di mousse al whisky
1h 10 min.
Praline al cioccolato
1h 25min
Cheesecake marmorizzata
8h 30 min.
Soufflé al cioccolato
45 min.
Gravity cake con confetti colorati
3h
Cheesecake mascarpone e cioccolato
5h 30 min
Crostata morbida al cioccolato
2h 40min