
Urządzenia i Akcesoria
Soufflè ai due cioccolati
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
6 porzioni
Składniki
-
di burro morbido a pezzi (2-3 cm) q.b. per imburrare170 g
-
di cioccolato bianco a pezzi (2-3 cm)100 g
-
di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi (2-3 cm)170 g
-
uova4
-
di zucchero60 g
-
di farina tipo 00 (per dolci o torte)50 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
569 kcal /
2384 kJ
Białko
9.2 g
Tłuszcz
42.8 g
Węglowodany
39.4 g
Błonnik
3.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Dolci facili
10 Przepisów
Włochy
Włochy