Cheesecake al cocco

Cheesecake al cocco

4.5 122 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
8 fette

Składniki

  • di biscotti tipo frollini
    200 g
  • di burro a pezzi
    80 g
  • di zucchero
    120 g
  • di formaggio fresco spalmabile
    250 g
  • di cocco disidratato grattugiato
    70 g
  • di panna (min. 30% di grassi) fredda
    250 g
  • di gelatina in fogli precedentemente ammollata in acqua fredda
    15 g
  • di brandy
    2 cucchiai

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 504.8 kcal / 2112.1 kJ
Białko 6.6 g
Tłuszcz 40.1 g
Węglowodany 30.4 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 24.4 g
Sód 279.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...