Z urządzeniem Thermomix® przygotowywanie potraw jest niezwykle proste, a dzięki nakładce krojącej Thermomix® 2.0 ze spiralizerem Twoje kulinarne kreacje będą prezentować się jeszcze lepiej. Wypróbuj zupełnie nowe rodzaje cięcia - wstążki o dwóch grubościach i to w mgnieniu oka! Wprowadź więcej warzyw i owoców do swojej kuchni, tworząc nowe kompozycje kulinarne. Przepisy z kolekcji mogą być wykonywane zarówno w urządzeniach Thermomix® TM5, jak i TM6.
Wegański pad thai ze spiralizowanych batatów (TM5)
45 min
Sałatka z burakiem i ciecierzycą z dressingiem tahini (TM5)
30 min
Sałatka z pieczoną dynią i kaszą pęczak (TM5)
45 min
Zupa krem dyniowo-cukiniowa z makaronem z cukinii (TM5)
45 min
Burgery z indyka z plackami ze spiralizowanych batatów (TM5)
1 godz.
Gniazdka ze spiralizowanych warzyw z duszonymi pieczarkami (TM5)
1 godz.
Mini pizze na spodzie ze spiralizowanych warzyw (TM5)
45 min
Marynowane spiralizowane marchewki (TM5)
30 min
Sałatka z marchewki i jabłek z serem feta i orzechami (TM5)
15 min
Sałatka z buraków z kozim serem i orzechami włoskimi (TM5)
15 min
Spiralizowane suszone jabłka z czekoladą (TM5)
6 godz. 15 min
Pieczony łosoś ze spiralizowaną cukinią (TM5)
30 min