Wiosenne przepisy warte odkrycia

Odkryj kulinarne perełki na wiosnę! Ta kolekcja to zestawienie mniej popularnych, ale wysoko ocenianych przepisów z platformy Cookidoo®. Przepisy bazują na składnikach sezonowych - czosnku niedźwiedzim, młodej kapuście, szparagach, rabarbarze czy truskawkach.

Dżem truskawkowy z czarnym bzem

Dżem truskawkowy z czarnym bzem

35 min

Wegetariańska duszona młoda kapusta

Wegetariańska duszona młoda kapusta

35 min

Pesto ze szczawiu

Pesto ze szczawiu

10 min

Trifle z rabarbarem

Trifle z rabarbarem

2 godz. 45 min

Drożdżówki z nadzieniem z płatków róż

Drożdżówki z nadzieniem z płatków róż

1 godz. 15 min

Zupa krem z warzyw i pokrzyw z aromatyczną granolą

Zupa krem z warzyw i pokrzyw z aromatyczną granolą

1 godz. 15 min

Purée ziemniaczane z czosnkiem niedźwiedzim i masłem musztardowym

Purée ziemniaczane z czosnkiem niedźwiedzim i masłem musztardowym

50 min

Podpłomyk ze szparagami i orzechami

Podpłomyk ze szparagami i orzechami

1 godz. 15 min

Smoothie z botwinki

Smoothie z botwinki

30 min

Wiosenna sałatka z sorgo

Wiosenna sałatka z sorgo

12 godz. 55 min