Odkryj kulinarne perełki na wiosnę! Ta kolekcja to zestawienie mniej popularnych, ale wysoko ocenianych przepisów z platformy Cookidoo®. Przepisy bazują na składnikach sezonowych - czosnku niedźwiedzim, młodej kapuście, szparagach, rabarbarze czy truskawkach.
Dżem truskawkowy z czarnym bzem
35 min
Wegetariańska duszona młoda kapusta
35 min
Pesto ze szczawiu
10 min
Trifle z rabarbarem
2 godz. 45 min
Drożdżówki z nadzieniem z płatków róż
1 godz. 15 min
Zupa krem z warzyw i pokrzyw z aromatyczną granolą
1 godz. 15 min
Purée ziemniaczane z czosnkiem niedźwiedzim i masłem musztardowym
50 min
Podpłomyk ze szparagami i orzechami
1 godz. 15 min
Smoothie z botwinki
30 min
Wiosenna sałatka z sorgo
12 godz. 55 min