Pełne smaku, rozgrzewające dania, które przeniosą Cię do pełnego kolorów i aromatów świata orientu. Kolekcja zawiera przepisy na znane na całym świecie klasyki kuchni indyjskiej, które bez trudu przygotujesz w swoim domu. Wśród nich są dania obiadowe, dodatki oraz... słodki, zaskakujący deser.
Korma z pieczonymi warzywami
55 min
Paneer w sosie maślanym (Paneer Makhani)
55 min
Dorsz w indyjskim sosie pomidorowym
1 godz.
Curry z kurczakiem i ryżem gotowanym na parze
40 min
Kurczak tandoori z miętowym dressingiem
1 godz. 30 min
Kurczak 65 z zielonym chutneyem
1 godz.
Wieprzowina vindaloo
4 godz. 15 min
Korma z wołowiny
3 godz. 10 min
Indyjski ryż z kuminem
25 min
Klasyczne chlebki naan
1 godz. 30 min
Indyjskie pączki (Gulab jamun)
1 godz. 15 min