Świeżo i pysznie! 10 wiosennych pomysłów na przygotowanie potraw z sezonowych składników. Wiosenna zupa minestrone, spaghetti primavera, a może truskawkowe tiramisu? Smacznego!
Dżem truskawkowy (z cukrem żelującym 3:1)
1 godz.
Zupa ziemniaczana z curry (z osłoną noża miksującego 2.0)
35 min
Wiosenna zupa minestrone
50 min
Bowl ze szpinakiem i serem halloumi
30 min
Pełnoziarniste pity z warzywami i hummusem
1 godz. 45 min
Sałatka Tex-Mex z wędliną drobiową i komosą ryżową (quinoa)
30 min
Spaghetti z czosnkiem niedźwiedzim i rzodkiewkami
40 min
Kanapki z gofrów szpinakowych
45 min
Truskawkowe lassi
5 min
Tiramisu truskawkowe
3 godz. 35 min