JEDZ SEZONOWO - WIOSNA

10 Przepisów

Świeżo i pysznie! 10 wiosennych pomysłów na przygotowanie potraw z sezonowych składników. Wiosenna zupa minestrone, spaghetti primavera, a może truskawkowe tiramisu? Smacznego!

Dżem truskawkowy (z cukrem żelującym 3:1)

Dżem truskawkowy (z cukrem żelującym 3:1)

1 godz.

Zupa ziemniaczana z curry (z osłoną noża miksującego 2.0)

Zupa ziemniaczana z curry (z osłoną noża miksującego 2.0)

35 min

Wiosenna zupa minestrone

Wiosenna zupa minestrone

50 min

Bowl ze szpinakiem i serem halloumi

Bowl ze szpinakiem i serem halloumi

30 min

Pełnoziarniste pity z warzywami i hummusem

Pełnoziarniste pity z warzywami i hummusem

1 godz. 45 min

Sałatka Tex-Mex z wędliną drobiową i komosą ryżową (quinoa)

Sałatka Tex-Mex z wędliną drobiową i komosą ryżową (quinoa)

30 min

Spaghetti z czosnkiem niedźwiedzim i rzodkiewkami

Spaghetti z czosnkiem niedźwiedzim i rzodkiewkami

40 min

Kanapki z gofrów szpinakowych

Kanapki z gofrów szpinakowych

45 min

Truskawkowe lassi

Truskawkowe lassi

5 min

Tiramisu truskawkowe

Tiramisu truskawkowe

3 godz. 35 min