Kolejna edycja kolekcji z daniami obiadowymi, które przygotujesz z łatwo dostępnych i sezonowych składników. Świetnie sprawdzą się także podczas wyjątkowych okazji. Dzięki urządzeniu Thermomix® Twój obiad będzie gotowy jeszcze szybciej.
Zupa z rumienionym indykiem i kapustą pekińską (z osłoną noża miksującego 2.0)
40 min
Łosoś z ziemniakami i brokułami z koperkowym sosem
50 min
Klasyczny wolno gotowany sos boloński
5 godz.
Czulent z warzywami korzeniowymi i wołowiną (z osłoną noża miksującego)
4 godz. 30 min
Gulasz z soczewicy i pieczarek
45 min
Gulasz z chorizo, ciecierzycą i makaronem
30 min
Ryż ze zrumienioną wołowiną i papryką
45 min
Ryż z kurczakiem curry
55 min
Makaron z warzywami w sosie orzechowym
40 min
Naleśniki z warzywami i serem
1 godz. 15 min