Pieczywo na zakwasie lub na drożdżach, przygotowane z wykorzystaniem trybu Fermentacja i tradycyjnie, również z dodatkiem aromatycznych suszonych pomidorów, dyni i jabłek. Twoja kuchnia zamieni się w domową piekarnię dzięki urządzeniu Thermomix®!
Chleb jabłkowy z płatkami owsianymi i tymiankiem
1 godz. 30 min
Chleb żytni pełnoziarnisty na zakwasie
16 godz.
Chleb pszenno-żytni na zakwasie
18 godz. 20 min
Bułki wrocławskie
2 godz.
Dyniowy chlebek do odrywania (bez laktozy)
2 godz. 30 min
Bułki z suszonymi pomidorami i oliwkami (rosnące przez noc)
12 godz. 35 min
Chleb tostowy (bez laktozy)
2 godz. 45 min
Chleb tostowy z mąką pełnoziarnistą
2 godz. 45 min
Chleb pszenno-żytni na zakwasie z oliwkami
5 godz. 10 min
Bezglutenowy chleb z kaszy gryczanej
57 godz. 40 min