Autorskie przepisy szefa kuchni pochodzącego z Podhala - Sebastiana Krauzowicza. Tradycyjne i regionalne potrawy w nowoczesnej, restauracyjnej odsłonie. Zupa bryndzowa, moskole, podhalański bigos i wiele innych przepisów przystosowanych do przygotowania w urządzeniu Thermomix®.
Sałaciorka
50 min
Zupa bryndzowa
45 min
Owoce z grzańcem pod koglem-moglem
45 min
Pierś z kurczaka z pesto z bryndzą
14 godz.
Moskole z podhalańskim sosem grzybowym
2 godz. 40 min
Hałuski z potrawką z jagnięciny
1 godz. 50 min
Bigos podhalański
1 godz. 40 min
Płynące ciasto czekoladowe z wędzonym twarogiem
30 min
Pierogi z bryndzą i szpinakiem
14 godz.
Chleb cebulowy z wędzonym serem
2 godz. 55 min