
Urządzenia i Akcesoria
Płynące ciasto czekoladowe z wędzonym twarogiem
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
8 porcji
Składniki
-
masła plus dodatkowa ilość do natłuszczenia ramekinów200 g
-
kakao naturalnego, niesłodzonego plus dodatkowa ilość do oprószenia ramekinów20 g
-
twarogu wędzonego, podzielonego na kawałki150 g
-
gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao pokrojonej na kawałki200 g
-
jajek6
-
cukru150 - 200 g
-
mąki pszennej100 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
554.9 kcal /
2323.2 kJ
Białko
11.8 g
Tłuszcz
34.4 g
Węglowodany
50.6 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
21 g
Sód
65.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KUCHNIA PODHALA
10 Przepisów
Polska
Polska