KUCHNIA ŚLĄSKA

Odkrywamy potrawy regionalne z urządzeniem Thermomix®. 11 klasycznych i ponadczasowych propozycji na dania z kuchni śląskiej. Tradycyjne przepisy dopasowane do przygotowania w urządzeniu Thermomix® gwarantują oszczędność czasu i finalny efekt.

Rolady wołowe z boczkiem i ogórkami kiszonymi

Rolady wołowe z boczkiem i ogórkami kiszonymi

Brak ocen

2 godz. 10 min

Czorne kluski

Czorne kluski

Brak ocen

3 godz. 30 min

Modro kapusta

Modro kapusta

Brak ocen

45 min

Hekele

Hekele

Brak ocen

2 godz. 40 min

Wodzionka

Wodzionka

Brak ocen

25 min

Krupniok zapiekany w kapuście kiszonej

Krupniok zapiekany w kapuście kiszonej

Brak ocen

1 godz. 30 min

Karbonatki

Karbonatki

Brak ocen

30 min

Karbinadle z żymłą

Karbinadle z żymłą

Brak ocen

35 min

Buchty z sosem truskawkowym

Buchty z sosem truskawkowym

Brak ocen

1 godz. 20 min

Moczka

Moczka

Brak ocen

45 min

Szpajza czekoladowo-cytrynowa

Szpajza czekoladowo-cytrynowa

Brak ocen

1 godz. 10 min