Pasta alla gricia

Pasta alla gricia

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 portions

Składniki

  • pecorino romano in pieces (2-3 cm)
    50 g
  • extra virgin olive oil
    10 g
  • guanciale in thin strips (5-10 mm)
    75 g
  • salt
    ½ tsp
  • pasta, dried like half sleeves
    160 g
  • black pepper, ground as desired

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 544.5 kcal / 2278.5 kJ
Białko 23.4 g
Tłuszcz 23.6 g
Węglowodany 63.5 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 8.6 g
Sód 1576.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...