
Urządzenia i Akcesoria
Pasta alla gricia
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
-
pecorino romano in pieces (2-3 cm)50 g
-
extra virgin olive oil10 g
-
guanciale in thin strips (5-10 mm)75 g
-
salt½ tsp
-
pasta, dried like half sleeves160 g
-
black pepper, ground as desired
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
544.5 kcal /
2278.5 kJ
Białko
23.4 g
Tłuszcz
23.6 g
Węglowodany
63.5 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
8.6 g
Sód
1576.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Road to Rome
12 Przepisów
Kanada
Kanada