Salted Caramel and Chocolate Brownie Cake

Brak ocen
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz. 40 min
8 slices

Składniki

Chocolate Sponge Cakes
  • unsalted butter diced, plus extra for greasing
    40 g
  • caster sugar
    170 g
  • medium eggs
    5
  • self-raising flour
    110 g
  • cocoa powder, unsweetened
    55 g
  • fine sea salt
    1 pinch
Cream and Salted Caramel Filling
  • liquid caramel
    65 g
  • unsalted butter diced
    65 g
  • fine sea salt to taste
    ½ tsp
  • whipping cream
    455 g

Wartości odżywcze na 1 slice

Kalorie 519.8 kcal / 2174.8 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 36.9 g
Węglowodany 43.6 g
Błonnik 2.9 g
Tłuszcz nasycony 21.7 g
Sód 423.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...