Urządzenia i Akcesoria
Salted Caramel and Chocolate Brownie Cake
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz. 40 min
8 slices
Składniki
Chocolate Sponge Cakes
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing40 g
-
caster sugar170 g
-
medium eggs5
-
self-raising flour110 g
-
cocoa powder, unsweetened55 g
-
fine sea salt1 pinch
Cream and Salted Caramel Filling
-
liquid caramel65 g
-
unsalted butter diced65 g
-
fine sea salt to taste½ tsp
-
whipping cream455 g
Wartości odżywcze na 1 slice
Kalorie
519.8 kcal /
2174.8 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
36.9 g
Węglowodany
43.6 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
21.7 g
Sód
423.7 mg