Urządzenia i Akcesoria
Gingerbread Chocolate Cake
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
12 pieces
Składniki
Sponge
-
medium eggs3
-
milk25 g
-
sugar120 g
-
plain flour50 g
-
cornflour50 g
-
cocoa powder plus extra for dusting20 g
-
baking powder1 ½ tsp
-
gingerbread spices (see tip)1 ½ tsp
Filling and Assembly
-
gelatine leaves6
-
whipping cream600 g
-
caster sugar40 g
-
white chocolate small pieces or callets200 g
-
orange juice30 g
-
blackcurrant jam150 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
6 g
Kalorie
1674 kJ /
400 kcal
Tłuszcz
24 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Nectarine Tart with Hazelnut Frangipane
50 min
Red Velvet Cake
1 godz. 20 min
Lemon and Poppy Seed Battenberg Cake
1 godz. 45 min
Raspberry and Vanilla Éclairs
2 godz.
White Chocolate and Raspberry Cheesecake
6 godz. 30 min
Cheesecake
1 godz. 30 min
Pear, Chocolate and Hazelnut Cake
1 godz. 20 min
Pistachio Cupcakes
40 min
Mango Swiss Roll
40 min
Blueberry and Mascarpone Cheesecake
3 godz. 20 min
Almond Cake with White Chocolate Topping
2 godz. 50 min
Carrot Cake
2 godz. 30 min