Urządzenia i Akcesoria
Pink and White Macarons
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
30 pieces
Składniki
Pink Macarons
-
caster sugar150 g
-
ground almonds75 g
-
egg whites from large eggs2
-
food colouring paste pink, as desired
White Chocolate Buttercream Filling
-
white chocolate small pieces or callets60 g
-
icing sugar150 g
-
unsalted butter soft70 g
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
1 g
Kalorie
362 kJ /
87 kcal
Tłuszcz
3.9 g
Węglowodany
11.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sweet
80 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Może spodoba Ci się również...
Chocolate Fudge Cake
1 godz.
Pretzels
1 godz.
Buttercream icing
5 min
Buttercream Icing
5 min
Sugar icing
5 min
Chocolate Macarons
25 godz. 30 min
Raspberry and Vanilla Éclairs
2 godz.
Cake Pops
2 godz.
Lollipop Cake
2 godz. 10 min
Baked Doughnuts
1 godz.
Vanilla Sponge Layer Cake
2 godz. 35 min
Iced Ring Biscuits
1 godz. 10 min