Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pink Macarons
- 150 g caster sugar
- 75 g ground almonds
- 2 egg whites, from large eggs
- food colouring paste, pink, as desired
White Chocolate Buttercream Filling
- 60 g white chocolate, small pieces or callets
- 150 g icing sugar
- 70 g unsalted butter, soft
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 362 kJ / 87 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 11.8 g
- Tłuszcz
- 3.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Triple Chocolate Layer Cake
2 godz. 30 min
Buttercream Icing
10 min
Cheesy Crust Pizza
2h 20min
Sponge Cake
1h 50 min
Ombre Cake
2 Std. 10 Min
Cake Pops
2 godz.
Meringue Ghosts
12h 25min
Eggnog Ice Cream
10h 50 min
Chocolate Coffee Puddle Pudding
40 Min
Salted Caramel and Chocolate Brownie Cake
2 godz. 40 min
Mocha Cake
2 Std. 5 Min
Chocolate Macarons
25h 30min