Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pink Macarons
- 150 g caster sugar
- 75 g ground almonds
- 2 egg whites, from large eggs
- food colouring paste, pink, as desired
White Chocolate Buttercream Filling
- 60 g white chocolate, small pieces or callets
- 150 g icing sugar
- 70 g unsalted butter, soft
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 362 kJ / 87 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 11.8 g
- Tłuszcz
- 3.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Red Velvet Cake
1h 20min
Caramel Cake with Fruit and Caramel Sauce
3h 50min
Salted Caramel and Chocolate Brownie Cake
2 Std. 40 Min
Rainbow Choux Buns
1 Std. 25 Min
Mirror glaze cake
7 godz. 55 min
Meringue Ghosts
12h 25min
Cake Pops
2h
Angel Food Cake
1 Std. 10 Min
Ombre Cake
2hod. 10min
Chocolate Porter Brownies
45 Min
Mini Hamburgers
4h 5min
Chocolate Macarons
25h 30min