Pink and White Macarons
TM6 TM5

Pink and White Macarons

2.3 ( 70 ocen )

Składniki

Pink Macarons

  • 150 g caster sugar
  • 75 g ground almonds
  • 2 egg whites from large eggs
  • food colouring paste pink, as desired

White Chocolate Buttercream Filling

  • 60 g white chocolate small pieces or callets
  • 150 g icing sugar
  • 70 g unsalted butter soft

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
87 kcal / 362 kJ
Białko
1 g
Tłuszcz
3.9 g
Węglowodany
11.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy