
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pink Macarons
- 150 g caster sugar
- 75 g ground almonds
- 2 egg whites from large eggs
- food colouring paste pink, as desired
White Chocolate Buttercream Filling
- 60 g white chocolate small pieces or callets
- 150 g icing sugar
- 70 g unsalted butter soft
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 87 kcal / 362 kJ
- Białko
- 1 g
- Tłuszcz
- 3.9 g
- Węglowodany
- 11.8 g