Urządzenia i Akcesoria
Pink and White Macarons
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
30 pieces
Składniki
Pink Macarons
-
caster sugar150 g
-
ground almonds75 g
-
egg whites from large eggs2
-
food colouring paste pink, as desired
White Chocolate Buttercream Filling
-
white chocolate small pieces or callets60 g
-
icing sugar150 g
-
unsalted butter soft70 g
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
1 g
Kalorie
362 kJ /
87 kcal
Tłuszcz
3.9 g
Węglowodany
11.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sweet
80 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Może spodoba Ci się również...
Lollipop Cake
2h 10min
Chocolate Meringue Stack
7h 30min
Red Velvet Cake
1h 20min
Passion Fruit Soufflé
35min
Chocolate icing (ganache)
20min
Profiteroles
2h 15min
Ombre Cake
2h 10min
Almond and Matcha Cake
1h 10min
Chocolate Macarons
25h 30min
Tri-Coloured Cupcakes
1h 30min
Lemon meringue tart
2h 30min
Croissants
12h