Urządzenia i Akcesoria
Bagels with Egg and Bacon Jam
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
4 portions
Składniki
Bagels
-
olive oil for greasing
-
water920 g
-
milk250 g
-
30 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast3 tsp
-
sugar1 Tbsp
-
strong white bread flour plus extra for dusting520 g
-
fine sea salt3 tsp
-
egg yolk1
-
water1 Tbsp
-
1 Tbsp poppy seed, for sprinklingsesame seeds (opcjonalnie) for sprinkling1 Tbsp
Bacon Jam
-
garlic cloves3
-
red onions quartered200 g
-
smoked bacon cut in pieces (1-2 cm)500 g
-
Worcestershire sauce1 Tbsp
-
brown sugar2 Tbsp
-
orange zest finely grated1 tsp
-
dried thyme1 tsp
-
ground ginger¼ tsp
-
star anise1
-
ground black pepper2 pinches
-
coffee, brewed150 g
-
cider vinegar60 g
-
orange juice60 g
-
bourbon whisky40 g
Eggs
-
medium eggs (depending on the number of portions)4
-
water500 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
65 g
Kalorie
4842 kJ /
1152 kcal
Tłuszcz
47 g
Błonnik
8 g
Węglowodany
115 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sandwich bread
3 godz.
Lemon Avocado Sauce
35 min
Soufflé with Macaroni and Manchego Cheese
55 min
Pretzels
1 godz.
Meat stock paste
45 min
Barbecue Sauce
20 min
Steamed Bread Rolls
2 godz. 10 min
Custard
15 min
Mini Choux with Strawberries
2 godz. 10 min
Avocado Mayonnaise
10 min
White Finger Rolls
3 godz. 30 min
Baked Doughnuts
1 godz.