Urządzenia i Akcesoria
Bagels with Egg and Bacon Jam
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
4 portions
Składniki
Bagels
-
olive oil for greasing
-
water920 g
-
milk250 g
-
30 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast3 tsp
-
sugar1 Tbsp
-
strong white bread flour plus extra for dusting520 g
-
fine sea salt3 tsp
-
egg yolk1
-
water1 Tbsp
-
1 Tbsp poppy seed, for sprinklingsesame seeds (opcjonalnie) for sprinkling1 Tbsp
Bacon Jam
-
garlic cloves3
-
red onions quartered200 g
-
smoked bacon cut in pieces (1-2 cm)500 g
-
Worcestershire sauce1 Tbsp
-
brown sugar2 Tbsp
-
orange zest finely grated1 tsp
-
dried thyme1 tsp
-
ground ginger¼ tsp
-
star anise1
-
ground black pepper2 pinches
-
coffee, brewed150 g
-
cider vinegar60 g
-
orange juice60 g
-
bourbon whisky40 g
Eggs
-
medium eggs (depending on the number of portions)4
-
water500 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
65 g
Kalorie
4842 kJ /
1152 kcal
Tłuszcz
47 g
Błonnik
8 g
Węglowodany
115 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chelsea Buns
1 Std. 30 Min
Chocolate and Pear Cake
1 Std. 30 Min
Stuffed Brioche with Pork, Swiss Chard, Fennel and Cheese
5 Std.
Quick Puff Pastry
1 Std. 20 Min
Sweet Shortcrust Pastry
35 Min
Profiteroles
2 Std. 15 Min
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
45 Min
Amaretti Crème Brulée
4 Std. 30 Min
Potato and Rosemary Focaccia
2 Std. 35 Min
English Muffins
3 Std.
Lemon Bars
1 Std. 45 Min
Star Pizza
1 Std. 45 Min