Urządzenia i Akcesoria
Sticky Toffee Sponge Cake
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
12 slices
Składniki
Toffee Sauce
-
unsalted butter diced80 g
-
dark brown sugar120 g
-
double cream200 g
Sponge
-
margarine plus extra for greasing200 g
-
light brown muscovado sugar200 g
-
self-raising flour200 g
-
large eggs4
-
baking powder1 tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
Buttercream Icing
-
unsalted butter diced220 g
-
icing sugar350 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
388.2 mg
Białko
5.1 g
Kalorie
2779.4 kJ /
664.3 kcal
Tłuszcz
42 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
19.8 g
Węglowodany
68.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate Fudge Cake
1 godz.
Soft and Chewy White Chocolate Chip Cookies
25 min
Chocolate Dipped Shortbread Hearts
5 godz.
Lemon Meringue Cake with 10-Minute Frosting
2 godz. 10 min
Iced Ring Biscuits
1 godz. 10 min
Chocolate Bourbons
45 min
Chocolate Cheesecake with Marshmallow Topping
3 godz. 5 min
Millionaire's Shortbread with a Twist
1 godz. 45 min
Ultimate Chocolate Cake
2 godz. 15 min
Blueberry and White Chocolate Traybake
1 godz.
Bakewell Tart
1 godz. 50 min
Milk Chocolate and Banana Cake
3 godz. 35 min