Urządzenia i Akcesoria
Sticky Toffee Sponge Cake
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
12 slices
Składniki
Toffee Sauce
-
unsalted butter diced80 g
-
dark brown sugar120 g
-
double cream200 g
Sponge
-
margarine plus extra for greasing200 g
-
light brown muscovado sugar200 g
-
self-raising flour200 g
-
large eggs4
-
baking powder1 tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
Buttercream Icing
-
unsalted butter diced220 g
-
icing sugar350 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
388.2 mg
Białko
5.1 g
Kalorie
2779.4 kJ /
664.3 kcal
Tłuszcz
42 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
19.8 g
Węglowodany
68.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate Fudge Cake
1h
Soft and Chewy White Chocolate Chip Cookies
25min
Chocolate Dipped Shortbread Hearts
5h
Red Velvet Cake
1h 20min
Brownies
50min
Chocolate Fudge Icing
5min
Lemon Meringue Cake with 10-Minute Frosting
2h 10min
Raspberry, Lemon and White Chocolate Traybake
1h 10min
Coffee and Walnut Cake
1h 10min
Blueberry and White Chocolate Traybake
1h
Lemon Drizzle Cake
1h 30min
Easy Chocolate Cake
1h 15min