Pierogi with Meat

5.0 1 rating
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions

Składniki

Filling
  • onion quartered
    130 g
  • rapeseed oil
    25 g
  • beef meat cooked, cut in pieces (see tip)
    430 - 460 g
  • carrot peeled, cooked, cut in pieces (see tip)
    55 - 65 g
  • fine sea salt
    ¾ tsp
  • ground black pepper
    ¾ tsp
  • dried marjoram
    ½ tsp
Pierogi
  • water plus extra for cooking the pierogi
    330 g
  • medium eggs
    2
  • rapeseed oil
    25 g
  • plain flour plus extra for dusting
    750 g
  • fine sea salt for cooking pierogi
    1 pinch
  • water for cooking pierogi
  • fine sea salt for cooking pierogi

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 20.3 g
Kalorie 2006 kJ / 479 kcal
Tłuszcz 12.1 g
Błonnik 3.1 g
Węglowodany 74.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...