Raspberry Peach Crumb Cake
TM6 TM5

Raspberry Peach Crumb Cake

4.6 (58 ocen)

Składniki

Fruit Filling

  • 150 g fresh raspberries
    lub 150 g frozen raspberries
  • 300 g peaches, peeled, sliced (2 cm) (approx. 3-4 peaches)
  • 1 Tbsp cornflour

Crumble Cake

  • 320 g plain flour
  • 170 g unsalted butter, cold, diced, plus extra for greasing
  • 280 g granulated sugar, plus 1 Tbsp for sprinkling
  • 40 g flaked almonds
  • 100 g sour cream
  • 100 g milk
  • 1 large egg
  • ½ tsp baking powder
  • ½ tsp bicarbonate of soda
  • 1 tsp vanilla extract
  • 1 pinch fine sea salt

Wartości odżywcze
na 1 slice
Kalorie
2327 kJ / 556 kcal
Białko
7.3 g
Węglowodany
76.9 g
Tłuszcz
24.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy