Pistachio Ice Cream
TM6 TM5 TM31

Pistachio Ice Cream

4.1 (70 ocen)

Składniki

  • 200 g pistachio nuts, unsalted, shelled, plus extra for garnishing
  • 200 g golden caster sugar
  • 600 g whole milk
  • 400 g evaporated milk
  • 200 g double cream
  • 2 tsp cornflour, mixed with 1 Tbsp milk

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1854 kJ / 443.1 kcal
Białko
11.5 g
Węglowodany
41.5 g
Tłuszcz
27.3 g
Tłuszcz nasycony
10.4 g
Błonnik
2.6 g
Sód
100.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy