Pains Bao au porc à la sauce BBQ

3.0 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
6 pièces

Składniki

Les pains Bao
  • 695 g d'eau
  • 25 g de sucre en poudre
  • 1 ½ c. à café de levure boulangère sèche
  • 200 g de farine de blé
  • 25 g d'huile d'olive et un peu pour le récipient
  • 1 c. à café de sel
Le porc effiloché à la sauce BBQ
  • 500 g d'eau
  • 180 g de filet de porc
  • 1 c. à café de sel
  • 1 c. à café de poivre moulu
  • 1 c. à café de paprika doux en poudre
  • 1 c. à café d'assaisonnement à l'italienne
  • 75 g sauce hoisin (sauce barbecue chinoise)
  • laitue iceberg
  • concombre en fines lamelles
  • ½ bouquet ciboule finement haché

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 249 kcal / 1041.8 kJ
Białko 8.6 g
Tłuszcz 6.8 g
Węglowodany 38.1 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 1.3 g
Sód 1009.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...