Focaccia

Focaccia

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz.
6 portion

Składniki

  • 255 g de farine à pain
  • ½ c. à thé de sucre (facultatif)
  • 1 c. à thé levure boulangère sèche
    1 c. à soupe de levure fraîche
  • 15 g d'huile d'olive plus un supplément pour graisser et arroser
  • 185 g d'eau tiède plus un supplément pour saupoudrer
  • ½ c. à thé du sel fin
  • d'huile d'olive to grease
  • 15 tomates cerises coupées en deux
  • 1 c. à soupe de romarin frais pour saupoudrer
  • ½ c. à thé gros sel de mer pour arroser

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 184.1 kcal / 770.3 kJ
Białko 5.6 g
Tłuszcz 3.2 g
Węglowodany 32.8 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 0.4 g
Sód 354.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...