Focaccia

Focaccia

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz.
8 portions

Składniki

  • bread flour
    11 ½ oz
  • sugar (optional)
    ½ tsp
  • dried instant yeast
    1 tsp
    1 tbsp fresh yeast
  • olive oil plus extra to grease and drizzle
    1 oz
  • warm water plus extra to sprinkle
    8 oz
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • cherry tomatoes halved
    20
  • fresh rosemary, leaves only chopped
    1 ½ tbsp
  • sea salt, coarse
    ½ tsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 188 kcal / 786.4 kJ
Białko 5.4 g
Tłuszcz 4.3 g
Węglowodany 31.5 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 0.6 g
Sód 267.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...