Urządzenia i Akcesoria
Focaccia
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz.
12 portion
Składniki
-
bread flour500 g
-
sugar (optional)1 tsp
-
30 g fresh yeastdried yeast1 ½ tsp
-
olive oil plus extra to grease and drizzle30 g
-
water, warm plus extra to sprinkle340 g
-
salt, fine1 tsp
-
cherry tomato halved30
-
rosemary, fresh chopped2 tbsp
-
sea salt, coarse1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
354.8 mg
Białko
5.6 g
Kalorie
762.4 kJ /
182.2 kcal
Tłuszcz
3.3 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
32.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Carrot Cake Muffins with Walnut Crumble
40 min
Indian Bafauri Dhal Patties
Brak ocen
Focaccia
3 godz.
Plum brioche buns
2 godz. 30 min
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49 godz. 5 min
Brioche
8 godz.
Avocado with Egg and Salmon Tartare
50 min
Focaccia
3 godz.
Arroz con leche (Rice Pudding)
3 godz.
Banana Bread
1 godz. 50 min
Strawberry Tiramisu
5 godz. 20 min
Cherry and apple hand pies (Collette Mitrega)
1 godz. 15 min