Urządzenia i Akcesoria
Focaccia
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz.
12 portion
Składniki
-
bread flour500 g
-
sugar (optional)1 tsp
-
30 g fresh yeastdried yeast1 ½ tsp
-
olive oil plus extra to grease and drizzle30 g
-
water, warm plus extra to sprinkle340 g
-
salt, fine1 tsp
-
cherry tomato halved30
-
rosemary, fresh chopped2 tbsp
-
sea salt, coarse1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
354.8 mg
Białko
5.6 g
Kalorie
762.4 kJ /
182.2 kcal
Tłuszcz
3.3 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
32.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Banana Bread
1 godz. 50 min
Raspberry and basil sangria
40 min
Fruit Smoothie
Brak ocen
Focaccia
3 godz.
CA Digital Flipbook #1
2 godz.
Rainbow Choux Buns
1 godz. 25 min
Tomato Focaccia
3 godz.
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2 godz. 20 min
Apricot liqueur
30 min
Mini Classic Polish "torts"
2 godz. 30 min
Spicy tuna dip
5 min
Spitzbuben (Metric)
1 godz.