Urządzenia i Akcesoria
Focaccia
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz.
12 portion
Składniki
-
bread flour500 g
-
sugar (optional)1 tsp
-
30 g fresh yeastdried yeast1 ½ tsp
-
olive oil plus extra to grease and drizzle30 g
-
water, warm plus extra to sprinkle340 g
-
salt, fine1 tsp
-
cherry tomato halved30
-
rosemary, fresh chopped2 tbsp
-
sea salt, coarse1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
354.8 mg
Białko
5.6 g
Kalorie
762.4 kJ /
182.2 kcal
Tłuszcz
3.3 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
32.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
S'more Brownie Cups
55 min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50 min
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45 min
Chewy Cacao Amaretti Cookie Kisses
1 godz. 25 min
Blueberry Jam
Brak ocen
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
4 godz. 40 min
Steamed saffron sponge with burnt mandarin custard
1 godz. 30 min
Potato and Rosemary Focaccia
Brak ocen
Focaccia
3 godz.
Magdalenas
1 godz.
Cranberry Almond Financier
1 godz.
Go-To Pizza Dough
1 godz.