Focaccia

Focaccia

5.0 5 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz.
12 portion

Składniki

  • bread flour
    500 g
  • sugar (optional)
    1 tsp
  • dried yeast
    1 ½ tsp
    30 g fresh yeast
  • olive oil plus extra to grease and drizzle
    30 g
  • water, warm plus extra to sprinkle
    340 g
  • salt, fine
    1 tsp
  • cherry tomato halved
    30
  • rosemary, fresh chopped
    2 tbsp
  • sea salt, coarse
    1 tsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 182.2 kcal / 762.4 kJ
Białko 5.6 g
Tłuszcz 3.3 g
Węglowodany 32.2 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 0.4 g
Sód 354.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...