Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 oz olive oil, plus extra to grease
- 15 oz bread flour
- 2 ½ oz whole wheat flour
- 9 oz warm water (100°F-110°F)
- ½ oz sugar
-
2 ¼
tsp rapid rise yeast
lub 1 packet/envelope rapid rise yeast - 2 tsp salt
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 4451.4 kJ / 1063.9 kcal
- Białko
- 31 g
- Węglowodany
- 190.2 g
- Tłuszcz
- 18.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.5 g
- Błonnik
- 7.3 g
- Sód
- 2338.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Focaccia with Sea Salt Flakes
1h 40min
Quiche Lorraine
50min
Pizza Dough
1h
Crêpes
1h 15min
Pan de Muerto
4h
Waffles
25min
Asian Peanut Sauce
1 Std. 20 Min
Sugar Cookie Pastry
1 godz. 50 min
Rajas and Cheese Tamales with Salsa Verde
3h 10min
Baguettes
3 Std. 45 Min
Thin Crust Pizza Dough
2h 30min
White Bread Rolls
3h 30min