Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- olive oil, to grease
- 15 oz warm water (100°F-110°F)
- 16 oz bread flour
- 6 oz fine semolina
-
2 ¼
tsp rapid rise yeast
lub 1 packet/envelope rapid rise yeast - 2 tsp salt
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 2385 kJ / 570 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 114 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 5 g
Alternatywne przepisy
Go-To Pizza Dough
1h
Homemade Pie Crust
1 godz. 30 min
Focaccia with Sea Salt Flakes
1h 40 min
Pie Crust
5 Min
Brioche
8h
Baguettes
3h 45 min
Pizza Dough
1h
Four Cheese Pizza
25 Min
Pan-Fried Pork Buns
1 godz. 30 min
Vanilla Madeleines
1 godz. 30 min
Artisan Bread (Betty)
4 godz. 35 min
Pizza Dough (TM5/6 Metric)
1h