Lodowe babeczki z bananem i masłem orzechowym

Lodowe babeczki z bananem i masłem orzechowym

4.8 4 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 6 godz. 30 min
6 sztuk

Składniki

  • 50 g oleju kokosowego
  • 65 g masła orzechowego
  • ¼ łyżeczki soli morskiej, w płatkach (opcjonalnie) plus dodatkowa ilość do posypania
  • 140 g bananów, dojrzałych pokrojonych na kawałki
  • 140 g mleczka kokosowego
  • 50 g syropu z agawy
    50 g syropu klonowego
  • 5 g wody
  • 5 g kakao naturalnego, niesłodzonego

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 sztukę

Sód 5.6 mg
Białko 3.4 g
Kalorie 966.9 kJ / 231.1 kcal
Tłuszcz 17.4 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 11.7 g
Węglowodany 15.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...