Urządzenia i Akcesoria
Proteinowe kulki chałwowe i orzechowe
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 55 min
40 sztuk
Składniki
Proteinowe kulki chałwowe
-
20 g wiórków kokosowych
-
150 g płatków owsianych, błyskawicznych
-
80 g miodu płynnego
-
60 g białka w proszku smakowego, np. waniliowego (patrz wskazówka)
-
2 łyżki gorzkiej czekolady, grubo posiekanej2 łyżki groszków czekoladowych
-
250 g pasty tahini (patrz wskazówka)
Proteinowe kulki orzechowe
-
150 g płatków owsianych, błyskawicznych
-
80 g miodu płynnego
-
60 g białka w proszku smakowego, np. czekoladowego (patrz wskazówka)
-
2 łyżki gorzkiej czekolady, grubo posiekanej2 łyżki groszków czekoladowych
-
250 g masła orzechowego (patrz wskazówka)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Sód
16.8 mg
Białko
5.7 g
Kalorie
560.7 kJ /
134 kcal
Tłuszcz
7.7 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
12.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PO TRENINGU
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Kofty z indyka z sosem tahini
30 min
Krem czekoladowy z serka wiejskiego
5 min
Placek z mąki z ciecierzycy (farinata) z pastą z tuńczyka
1 godz. 5 min
Bezglutenowe tortille z soczewicy
3 godz. 40 min
Granola kokosowo-migdałowa
45 min
Mąka migdałowa
5 min
Serowe bułki na proszku do pieczenia (low carb, bezglutenowe)
1 godz. 10 min
Proteinowe smoothie z bananem i daktylami
5 min
Serowe gofry z kurczaka (low carb)
25 min
Pulpety po myśliwsku
1 godz.
Lody pistacjowe
9 godz. 30 min
Dubajska czekolada
1 godz. 20 min