Urządzenia i Akcesoria
Proteinowe kulki chałwowe i orzechowe
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 55 min
40 sztuk
Składniki
Proteinowe kulki chałwowe
-
20 g wiórków kokosowych
-
150 g płatków owsianych, błyskawicznych
-
80 g miodu płynnego
-
60 g białka w proszku smakowego, np. waniliowego (patrz wskazówka)
-
2 łyżki gorzkiej czekolady, grubo posiekanej2 łyżki groszków czekoladowych
-
250 g pasty tahini (patrz wskazówka)
Proteinowe kulki orzechowe
-
150 g płatków owsianych, błyskawicznych
-
80 g miodu płynnego
-
60 g białka w proszku smakowego, np. czekoladowego (patrz wskazówka)
-
2 łyżki gorzkiej czekolady, grubo posiekanej2 łyżki groszków czekoladowych
-
250 g masła orzechowego (patrz wskazówka)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Sód
16.8 mg
Białko
5.7 g
Kalorie
560.7 kJ /
134 kcal
Tłuszcz
7.7 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
12.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PO TRENINGU
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Brownie fasolowo-gryczane
1 godz.
Wieloziarniste batony kakaowe
50 min
Krem czekoladowy z serka wiejskiego
5 min
Bezglutenowe tortille z soczewicy
3 godz. 40 min
Ciasteczka owsiane z żurawiną i pestkami dyni
50 min
Białkowe batony czekoladowo-orzechowe
1 godz. 45 min
Wrapy à la pizza z tuńczykiem i pieczarkami
1 godz. 15 min
Kulki migdałowo-wiśniowe
4 godz.
Indyjski ryż z kuminem
25 min
Pieczona owsianka czekoladowa z wiśniami
30 min
Czekoladowe placuszki proteinowe
25 min
Proteinowe smoothie z bananem i daktylami
5 min