Chutney de pêches au curry

Chutney de pêches au curry

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
8 bocaux

Składniki

  • 600 g d'oignons coupés en deux
  • 50 g de gingembre, frais épluché, coupé en lamelles (2-3 mm)
  • 40 g d'huile d'olive
  • 8 pêches (d’env. 150-175 g), entières
  • 220 g de sucre gélifiant
  • 20 g de raisins secs
  • 60 g de vinaigre de cidre
  • 2 c. à soupe de graines de moutarde jaunes
  • 1 c. à café de sel
  • 2 c. à café de curry en poudre doux

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 bocal

Białko 2 g
Kalorie 864 kJ / 207 kcal
Tłuszcz 6 g
Błonnik 2.8 g
Węglowodany 35 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...